Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Professionele boerencoöperaties

Agriterra professionaliseert wereldwijd ambitieuze boerencoöperaties- en organisaties.

Agriterra gelooft in een direct zakelijk belang van boeren in coöperaties. Georganiseerde landbouw zorgt voor sociaal-economisch sterke en levendige landelijke gebieden in  ontwikkelingslanden. Agriterra werkt met een peer-to-peer aanpak: experts uit de Nederlandse agri & food topsector adviseren hun collega’s.

 

19 Jul

Activiteitenverslag 2015

Het Activiteitenverslag 2015 bevat de rapportage over 2015. U leest over de behaalde resultaten, de Agriterra benadering, de dienstverlening, partnerschappen en allianties, Agriterra intern en het financieel verslag.

Lees meer
18 Jul

Agriterra bij coöperatie Ai Nghia in Vietnam

Begin mei is Edwin Michiels (van Vitelia) voor Agriterra naar Vietnam geweest om een ‘company assessment’ uit te voeren bij een coöperatie van bijna 2000 boeren. Hij vertelt dat het hard werken was, waarin het team lange dagen maakte, maar dat het veel genoegdoening gaf!

Lees meer
4

Professionalisatie

Agriterra is een adviesorganisatie en zet zich in voor het professionaliseren van boeren en tuinders in landen in ontwikkeling via coöperaties en organisaties. We doen dit met inzet van deskundigen uit de Nederlandse agrarische wereld. Zo verbetert het leven van deze groep en worden hun coöperaties volwaardige handelspartners. We zijn de enige organisatie die internationaal is gespecialiseerd op dit vlak. Dit komt door ons grote netwerk in de Nederlandse top Agri & Food sector en de samenwerking tussen experts uit dit netwerk en (lokale) Agriterra adviseurs.

Lees meer
Lokale aanwezigheid
Een uitgebreid wereldwijd netwerk van landbouwcoöperaties, organisaties en agribusiness
Hoogwaardige peer-to-peer kennisuitwisseling

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Agriterra?

Lees de verhalen in onze nieuwsbrief en schrijf u nu in!

Adres

Postadres

Willemsplein 42
6811 KD Arnhem
The Netherlands


PO Box 158
6800 AD Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org