Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Professionele boerencoöperaties

Agriterra professionaliseert wereldwijd ambitieuze boerencoöperaties- en organisaties.

Agriterra gelooft in een direct zakelijk belang van boeren in coöperaties. Georganiseerde landbouw zorgt voor sociaal-economisch sterke en levendige landelijke gebieden in  ontwikkelingslanden. Agriterra werkt met een peer-to-peer aanpak: experts uit de Nederlandse agri & food topsector adviseren hun collega’s.

 

22 Sep

Uitreiking cheque aan coöperatie in Indonesië

Agriterra krijgt regelmatig donaties binnen en heeft daarom twee projecten geselecteerd die deze donaties goed kunnen gebruiken. Het opgehaalde geld zal worden wordt samengevoegd met geld dat leden van de desbetreffende coöperaties zelf opbrengen. Het gaat dus om een deelinvestering.

Lees meer
08 Sep

Afscheid Albert Jan Maat

Onze bestuursvoorzitter Albert Jan Maat treedt in oktober af als voorzitter van LTO Nederland, waardoor hij ook automatisch aftreedt als onze bestuursvoorzitter. Op 4 oktober 2016 is het officiële afscheid.

Lees meer
4

Professionalisatie

Agriterra is een adviesorganisatie en zet zich in voor het professionaliseren van boeren en tuinders in landen in ontwikkeling via coöperaties en organisaties. We doen dit met inzet van deskundigen uit de Nederlandse agrarische wereld. Zo verbetert het leven van deze groep en worden hun coöperaties volwaardige handelspartners. We zijn de enige organisatie die internationaal is gespecialiseerd op dit vlak. Dit komt door ons grote netwerk in de Nederlandse top Agri & Food sector en de samenwerking tussen experts uit dit netwerk en (lokale) Agriterra adviseurs.

Lees meer
Lokale aanwezigheid
Een uitgebreid wereldwijd netwerk van landbouwcoöperaties, organisaties en agribusiness
Hoogwaardige peer-to-peer kennisuitwisseling

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Agriterra?

Lees de verhalen in onze nieuwsbrief en schrijf u nu in!

Adres

Postadres

Willemsplein 42
6811 KD Arnhem
The Netherlands


PO Box 158
6800 AD Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org